Hvordan smager ægte natur?

Hvis der fandtes Michelinstjerner for is, ville JACOB & JAKOB styre mod dem. Gourmet-isen startede med kun at være tilgængeligt på de bedste restauranter. Her skabte den tidligere Søllerød Kro-kok, Jakob de Neergaard, nye referencer for, hvordan is kan smage, når man ikke går på kompromis med noget som helst. Nu er de intense isoplevelser tilgængelige for alle i butikker, på gader og i parker. 

Jacob & Jakob kombinerer gelatoens friskhed med flødeisens holdbarhed og stabiliserer den luftige, cremede blødhed uden æg. Vi bruger et minimum af sukker og udnytter i stedet sødestofferne fra de naturlige, rene, smagspotente ingredienser.

Hvordan smager ægte vanille? Hvordan smager ægte chokolade? Hvordan smager natur? Hvis du mere eller mindre frivilligt er blevet fodret med ekstrakt, er det svært at bedømme.

De første oplevelser kan være overvældende, og man tror ikke sine egne smagsløg. 

Ismesteren Jakob de Neergaard er besat af smag og kender ikke kun til mejerimaskinernes magi. Han ved også, hvor naturen har sine gemmesteder. Den vildeste smag af vanilje sidder f.eks. i skallen og den yderste del af kornene.

Vi fintuner opskriften, sætter produktionen i gang og sørger for, at den kommer ud til alle de andre isglade mennesker her i landet. Og vi kan hilse og sige, at der bliver flere og flere af os.